taphandles taphandle tapknop tapknoppen

Producten

Tap
KNoppen

tapknoppen

Wellicht een van de lastigste producten, de tapknop. Want hoe kan een gebruiksvoorwerp dat door vele handen gaat zowel een merk weergeven en opvallen als volledig gebruiksvriendelijk en functioneel zijn? Twee eisen die niet vaak hand in hand gaan. En toch is dit het streven voor elke tapknop die bij ons het pand verlaat.

VELE SOORTEN EN MATEN

Met de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben wij over de afgelopen jaren velen soorten en maten tapknoppen geproduceerd. Veelal epoxy gegoten maar ook hout treed nu naar voren met keuzes uit messing of chrome “inserts”.

Technieken zoals graveren en reliëfdruk worden gebruikt bij de epoxy tapknoppen om een opvallende en unieke versie te maken. Met de houten knoppen kan heel veel met een laserprinter.

Ga naar onze webshop voor een uitgebreid overzicht van alle tapknoppen.

Bezoek onze webshop
taphandles taphandle tapknop tapknoppen

uitwisselbaar

Een van onze tapknoppen uit de collectie is, door het lensje in de houder, uitwisselbaar. Deze printen we net zoals de taplenzen met jouw eigen logo of design.

Deze tapknop is beschikbaar in het zwart maar ook in chrome.

Bezoek onze webshop
tapknop eigen logo

Op maat gemaakt

En mocht er nou tussen al die verschillende tapknoppen uit ons assortiment niet iets zitten wat opvallend genoeg is, kunnen wij het nog specialer maken. Verzin het en het kan bijna altijd.

Vanwege de complexiteit van deze tapknoppen gaan de oplages vanaf 250 stuks.

Meer informatie

LATEN WE  SAMEN
MOOIE DINGEN MAKEN